Përmbajtja


“ Përmes pyllit të errët“ është historia e katër fëmijëve që iknin nga lufta, vdekja dhe shtypja. Ata takohen në pyllin e Zi dhe flasin për frikën e tyre, por edhe për atë që shpresojnë për ardhmërinë e tyre në një vend të ri.

Libri është për fëmijët nga mosha 10 vjeçare.

Buch bei Amazon bestellen

Afërdita Halimi

1. Auflage 2015 / deutsch
Verlag: EmigrantiBuch
Paperback: 104 Seiten
ISBN 978-3-9817118-0-6
Preis: 12,90 €
zzgl. 1,45 € Versandkosten