Përmbajtja

Në këtë monografi përshkruhet organizimi i mësimit në gjuhën shqipe „Fan Noli“ në Hamburg, si dhe bashkëpunimi me Këshillin e Arsimtarëve Shqiptar në Gjermani dhe Ministrinë e Arsimit në Kosovë në periudhën kohore 1970-2003.

Afërdita Halimi

1. Auflage 2005 / albanisch
Verlag: Dinograf Ferizaj
Gebundene Ausgabe: 361 Seiten
Preis: 4,90 €
zzgl. 1,45 € Versandkosten