përmbajtje

Një koleksion poezish që përmbledh në gjuhën tonë shqipe, kulturën tonë tradicionale, identitetin tonë kombëtar dhe mallin për „atdhe“ dhe „liri“.

 

Afërdita Halimi

1. Auflage 2000 / albanisch
Verlag: Eurorilindja Tiranë
Gebundene Ausgabe, 51 Seiten
Preis: 2,90 €
zzgl.  1,45 € Versandkosten