përmbajtje

„Kali i Nilit“ është një tregim për banorët e një pellgu të vogël. Tregon për frikën dhe shqetësimin e banorëve të pellgut, të cilat shkaktohen, kur papritmas shfaqet një kafshë e madhe, e panjohur gjer më tash.
Libri përshkruan problemet dhe në të njëjtën kohë kundërshtimin, që njerëzit mund të përjetojnë, të cilët rishtas gjenden në një ambient të huaj.

Libri raporton për atë, se sa e vështirë dhe e gjatë është rruga, që nga të qenit i huaj të zhvillohet besueshmëri. Por edhe për fatin, nëse vendi i huaj të bëhet shtëpi.
Libri është për fëmijët nga mosha 5 vjeçare.

Buch bei Amazon bestellen

Udo Auge

1. Auflage 2015 / deutsch
Verlag: Emigrantibuch
Paperback: 108 Seiten
ISBN 978-3-9817118-1-3
Preis: 9,90 €
zzgl. 1,45 € Versandkosten